Sheila tündérkéi :-))

Kislányaim, az iskolás Melissa és Maya baba mindennapjai.

Friss topikok

Boldog Születésnapot, drága kicsi Lara!

2009.08.25. 23:36 - Sheila67

 width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/Y8LS2lDq-0Y&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/Y8LS2lDq-0Y&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

A mai dal: Szekeres Adrienn- Kicsi szív...

Küldjük sok szeretettel Bóta Lara Szonjának, aki tegnap ünnepelte 2. születésnapját...drága kis HŐS Lara, végtelenül boldog vagyok, hogy a gyermeknapon végre megtörténhetett a csoda...kaptál egy kicsi szívet (a Világ legdrágább kis szívét) és vele egy új esélyt ebben a nehéz, küzdelemmel teli, mégis csodaszép Életben.

Mit is kívánhatnék Neked?? További (és hosszú) életedet ragyogja be a napfény, légy nagyon boldog, szeress nagyon ezzel a csodálatos kis szívvel a másik drága kis Angyal helyett is...és vegyen körül béke, nyugalom és szeretet, egész életedben:-)

kicsi Angyalka szülei,

életetek legnehezebb, egyben legnemesebb, legfelemelőbb döntését hoztátok meg, amikor megtettétek a SZERV  felajánlását...

nincs rá szó, mely a köszönetet és hálát méltóképpen kifejezhetné...kísérje hát ÁLDÁS minden lépéseteket, nyújtson vigaszt számotokra is a KICSI SZÍV, amely Lara mellkasában dobog...ez a születésnap,- melyet Lara sok szenvedés után  végre otthon tölthetett- Nektek köszönhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://melissaesmaya.blog.hu/api/trackback/id/tr301338554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása